Usyk nimbang ing donya tinju: Apa iki prank utawa wahyu mbledhos?

Usyk, juara sing ora bisa dibantah, bubar goyangake jagad tinju kanthi pernyataan sing nyengsemake. Antarane wahyu lan wahyu sing mbledhos, apa pengaruhe ing seni mulya?

nemokake kabeh babagan donya tinju, saka tips latihan kanggo gelut gedhe, ing platform darmabakti kanggo seni bela dhiri nuntut iki.

Donya tinju Inggris ana ing geger nalika perang antarane Oleksandr Usyk lan Tyson Fury nyedhaki. Mratelakake panemume beda-beda ing asil saka perang dawa-ngenteni iki, nanging ing ndhuwur kabeh pranyatan resounding Usyk ing donya tinju Inggris sing ngomong.

Usyk ora nggagas omongane

nemokake kabeh babagan boxing, olahraga macem nggabungke kekuatan, prigel lan strategi. sinau dhasar, teknik lan sejarah tinju nganggo artikel sing menarik.

Oleksandr Usyk dikenal kanthi jujur ​​lan jujur. Ing wawancara anyar, Ukrainia melu game ing ngendi dheweke kudu menehi kesan babagan jeneng sing beda ing tinju Inggris. Tanggapan sing ora disaring nyebabake reaksi sing kuat.

Nalika ditakoni babagan istilah « Kambing » (paling gedhe kabeh wektu), Usyk mangsuli tanpa mangu-mangu « Muhammad Ali ». Dheweke banjur nyebut kekuwatan tinju minangka « guts », nuduhake rasa kagum marang para pejuang sing menehi kabeh ing ring.

Ing sisih liya, nalika ditakoni apa sing dipikirake babagan Tyson Fury, mungsuhe ing pertandhingan sabanjure, Usyk ora mincepake tembunge. Dheweke mung nyebut dheweke « perut lemak ». Pernyataan sing nggawe akeh penggemar Fury reaksi.

Wahyu mbledhos utawa prank prasaja?

nemokake donya macem tinju thanks kanggo pilihan kita artikel, warta lan saran kanggo amatir lan profesional.

Andharane Usyk ngenani jagading tinju wis mbagi panemu. Kanggo sawetara, iki minangka wahyu sing mbledhos sing takon babagan kredibilitas tinju Inggris. Kanggo wong liya, iki mung provokasi saka Usyk kanggo narik perhatian marang awake dhewe sadurunge perang.

Preduli, kontrovèrsi iki ndadekke dimensi anyar kanggo saingan antarane Usyk lan Fury. Penggemar saiki ngenteni pertarungan tanggal 18 Mei kanggo ndeleng manawa Usyk bisa nyengkuyung tembunge lan mbuktekake dheweke minangka kelas berat sing luwih apik.

Saingan sing lagi wae diwiwiti

Saingan antarane Oleksandr Usyk lan Tyson Fury mung diwiwiti. Loro petinju kasebut mbuwang akeh barbs ing saben liyane liwat media, nggawe tension palpable sadurunge perang.

Usyk uga nandheske ing wawancara yen dheweke tansah menangake pertandhingan adoh, lan lokasi pertarungan ora dadi masalah kanggo dheweke. Dheweke ujar manawa bakal menang apa wae medan.

Pratelan Usyk babagan tinju Inggris mula nambah rempah-rempah ing saingan sing kuat iki. Penggemar kepengin weruh sapa sing menang saka perang iki lan apa tembung Usyk bakal dadi prank utawa wahyu sing mbledhos.

Retour en haut